May

Örgün eğitimle birlikte hafızlık yapan 7/A sınıfı öğrencilerimizden Eflin BARAN Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim'i ezberleyerek hafızlıklarını başarı ile tamamlamıştır. Öğrencilerimizive emeği geçen hocalarını bu üstün başarılarından dolayı tebrik ediyor, Kur'an-ı Kerim rehberliğinde bir ömür sürmelerini Cenâb-ı Hak'tan niyaz ediyoruz.

May

Veli Akademileri kapsamında Aile Ahlakı ve Çocukta Ahkaki Gelişim konusu üzerine İstanbul İl Müftü Yardımcısı Sn. Ayşe Coşkun hanımefendi velilerimizle buluşmuştur.

May

"Kim içerisinde Allah(ın adı) zikredilsin diye bir mescid bina ederse, Allah da cennette ona bir ev bina eder." Hadisi Şerif

Kimi köşesinde öğrencilerimizin ilim halkaları oluşturduğu,kimi köşesinde ihlasla ibadet ettiği,kimi köşesinde ellerinde kitap ufuk yolculukları yaptığı günleri hayal ederek öğrencilerimiz için  mescidimizi peyder pey güzelleştiriyoruz.Bizi mescidimizde farklı manevi iklimlere götüren perdeler için ismi bizde saklı olan hayırsever dostlarımıza teşekkürlerimizi sunarız .

Şbt

Kış aylarında özellikle solunum yolu enfeksiyonlarında artış görülmektedir. Solunum yolu ile bulaşan hastalıklarından korunmak için okullarda dikkat edilmesi gereken hususlar,  veli ve öğrencilerimiz için bilgi notu:

Nis

2016 Yılı Ekim ayında başlayan okulumuzun restorasyonu 2019 Yılı Şubat ayında bitmiştir.

Restorasyonun başlaması için talimat veren Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere restorasyonda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Ebussuut İmam Hatip Orta Okulu olarak Tüyap kitap fuarını gezdik.