T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / EYÜPSULTAN - Reşadiye İmam Hatip Ortaokulu

Muzaffer EKE - Müdür

 

1972 Yılında Niğde nin Çamardı ilçesinde doğdu. İlkokulu Bereketli İlkokulu´nda okudu. Ortaokul ve liseyi Çamardı İmam Hatip Lisesi´nde okudu. 1996 Yılında Kayseri Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´nden mezun oldu.

1998 Yılında Adana Pozantı İmam Hatip Lisesi´ne Meslek Dersleri Öğretmeni olarak atandı.2000-2001 Yıllarında Bingöl Solhan İlçesinde Asker Öğretmen olarak çalıştı. 2005 Yılında Niğde Bor İmam Hatip Lisesi´ne Meslek Dersleri Öğretmeni olarak atandı.

2006-2010 yılları arasında T.C. Aile ,Çalışma,Sosyal Hizmetler Niğde İl Müdürlüğünde;  Erkek Yetiştirme Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı, Kurum Müdürü ve İl Müdürü olarak Çalıştı.

2010 Yılında Niğde Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde Meslek Dersleri Öğretmeni olarak atandı. 2017 Yılında İstanbul Eyüpsultan Otakçılar Anadolu İmam Hatip Lisesi´ne öğretmen olarak tayini çıktı. Mareşal Fevzi Çakmak Çok Programlı Anadolu Lisesi´nde Müdür Yardımcısı iken 2018 yılında Zekai Dede İmam Hatip Ortaokulu´na Müdür Vekili Olarak görevlendirildi.

23 Ağustos 2019 da Eyupsultan’ın incisi  Sultan Reşadın Vakfiyesi (Örgün eğitim ile birlikte hafızlık projesi uygulayan)  Reşadiye İmam Hatip Ortaokulu´na Okul Müdürü olarak atandı. Halen okulumuzdaki görevine devam etmektedir.